Asiakirjatilaukset

Asiakirjatilaukset

Tilaa isännöitsijäntodistukset ja muut asiakirjat suoraan sivuiltamme. Säästät siten huimasti aikaa sekä vaivaa. Mikäli et ole varma mitä tai minkä asiakirjan tarvitset niin ota yhteyttä ja autamme sinua erittäin mielellämme.

Isännöitsijäntodistus

Isännöitsijätodistuksen on oikeutettu tilaamaan osakkeenomistaja, hänen valtuuttamansa tai myyntitoimeksiannon saanut kiinteistövälittäjä. Isännöitsijätodistuksia on monia erilaisia, joten varmista, että tilaat oikean.

Isännöitsijäntodistus, vuokrausta varten

sis. energiatodistus, huoneistokorjauskortti, selvitys tehdyistä korjauksista, korjaustarveselvitys

Isännöitsijätodistus, asunnon myyntiä varten

sis. viimeksi vahvistettu tilinpäätös sekä tilintarkastuskertomus ja tarvittaessa viimeksi laadittu tilinpäätös, talousarvio, energiatodistus, huoneistokorjauskortti, selvitys tehdyistä korjauksista, korjaustarveselvitys.

Isännöitsijäntodistus, pankkia / perunkirjoitusta varten

ei liitteitä

Yhtiöjärjestys

erikseen tilattava asiakirja, tarvitaan asunnon myynnissä

Asiakirjojen toimituskulut 10,00 €
Hinnat sisältävät alv 25 %

Asiakirjat

Talonkirjaote

Talonkirjaote on todistus asumisesta ja voit tarvita sitä mm. hakiessasi asumistukea Kelalta. Otteen saamisen edellytyksenä on, että sinut on merkitty talonkirjaan.

Velkaosuuslaskelma

Taloyhtiön velkaosuuslaskelmat toimitetaan osakkaille yleensä kaksi kertaa vuodessa velkaosuuden lyhennysmahdollisuuden yhteydessä. Taloyhtiön lainapankki saattaa ottaa vastaan osakkaiden ylimääräisiä velkaosuussuorituksia myös muina kuin sovittuina aikoina. Lisätietoa saat taloyhtiösi kirjanpitäjältä.

Hitas-laskelma

Osa isännöimistämme kohteista kuuluu Helsingin kaupungin Hitas-laatu- ja hintajärjestelmän piiriin. Myydessäsi asunnon tarvitset Hitas-hintalaskelman, jonka tilauslomakkeen/laskelman taustatiedot saat isännöitsijätoimistosta tilaamalla. Myydessäsi tarvitset myös isännöitsijäntodistuksen. Varsinaisen Hitas-hintalaskelman laatii Helsingin kaupungin kiinteistöviraston asuntoasianosasto.

Rahoitusvastiketodistus

Todistuksella ilmoitamme verottajaa varten tiedon rahoitusvastikkeen kirjanpidollisesta käsittelystä päättyneeltä tilikaudelta

Osakeluettelo

Asiakirjojen toimituskulut 10,00 €
Hinnat sisältävät alv 26 %